Fysiotherapie

Bewogen door mensen, gedragen door kennis

Het menselijk lichaam beweegt vanuit een goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op rekenen. We zijn ons meestal niet bewust van dit functioneren, totdat we ergens last van krijgen. Veel voorkomende klachten zijn (spannings)hoofdpijn, lage rugklachten, nek- en schouderklachten, heup-, knie- en enkelklachten, tennisellebogen, slijtage aan de gewrichten en peesontstekingen door overbelasting.

Hoe kom je bij de fysiotherapeut terecht?

Een arts kan na onderzoek fysiotherapeutische behandeling adviseren. Je kunt ook direct een afspraak maken met de fysiotherapeut. In bijzondere gevallen komt de fysiotherapeut aan huis.

Hoe ziet de therapie bij de fysiotherapeut er uit?

In onze praktijk wordt gewerkt zonder apparatuur. Wij ‘behandelen’ met onze handen. Zo kunnen we bijvoorbeeld spanningen reduceren, spieren ontspannen en gewrichtsfuncties herstellen. Op die manier kan na een uitgebreid onderzoek letterlijk en figuurlijk de balans worden opgemaakt van uw functioneren en kunnen we deze balans herstellen. Met uitgebreide adviezen op maat kunt u verder in uw eigen omgeving door middel van oefeningen of door het aannemen van de juiste houding welke ervoor zorgen dat de klachten niet terugkeren . Hierdoor werken we efficiënt en doelmatig en wordt het aantal consulten tot een minimum beperkt.

Wij zijn geregistreerd lid van het KNGF en voldoen aan alle kwaliteitseisen.

De vergoeding voor fysiotherapie is afhankelijk van het door u gekozen aanvullende verzekeringspakket.

Aanvullende informatie

Voor een consult wordt een half uur gereserveerd. 

Ons telefoonnummer: 078 – 6 13 65 87

Afspraken die -bij verhindering- niet binnen 24 uur van tevoren afgezegd zijn, worden helaas doorberekend. U kunt deze factuur niet declareren bij uw zorgverzekeraar.